Relatie / Promotie

Een kaars is een beschaafd relatiegeschenk voor elke leeftijd. Doorgaans laat men zo’n relatiegeschenk een tijdje staan om er naar te kijken, in die zin heeft de kaars ook nog een lange reclamewerking.

Een kaars heeft ook een lange levensduur, is decoratief,verhoogt de sfeer in de leefruimte en trekt door zijn licht de aandacht.

Elke keer dat de kaars ontstoken wordt is er een moment van herkenning aan de gever.

Een bedrijfslogo op een daarbij passende kaars, een logo sec in de vorm van een kaars, een kaars met bijpassende tekst, met een afbeelding of met een speciale foto er op aangebracht, zal de ontvanger langere tijd aan de schenker doen denken.

Kijk eens kritisch naar uw bedrijfslogo, is daar een eigen ontwerp van te maken?
Misschien wel een heel geschikt cadeau naar uw relaties.

Het maken van mooie kaarsen kost de nodige tijd en zorgvuldigheid, wanneer u ruim van te voren de uitvoering bepreekt, is de realisatie van grotere aantallen geen bezwaar.

Voor al onze opdrachten is overleg nodig, wat inhoudt dat een mondeling of telefonisch gesprek over uw wensen absoluut noodzakelijk is.

 

Kaarsen Exclusief   -   Goudbergstraat 56    5583 BD  Waalre   -   Atelier aan huis. Bezoek na afspraak.   Telefoon  06 52 61 12 25